Vinner av årets ildsjelpris:

Jessheim vgs.

17.02.2016

 

Årets Formgivingsfagkonferanse gikk av stabelen 12. februar på Høgskolen i Oslo og Akershus. Konferansen var et samarbeid mellom Høgskolen i Sørøst-Norge, Kunst og design i skolen og Høgskolen i Oslo og Akershus. De fire nominerte skolene til Ildsjelprisen 2016 var Jessheim vgs., Hafstad vgs., Tangen vgs. og Hønefoss vgs.

 

Vi gratulerer Jessheim vgs. med ildsjelprisen 2015!

I juryens begrunnelse står det:

 

 

«Jessheim utmerkar seg ved å satse på rekruttering og profilering både innad og utad. Elevane blir involvert i rekrutteringsarbeidet, noko som kan gje dei eigarskap til studieretninga og gjere dei til gode ambassadørar. Utad arbeidar skulen gjennom eit bredt spekter av kanalar og dei viser seg fram i lokalsamfunnet. Gjennom det breie spekteret vert tilboda synleg på ulike måtar og dette aukar sjansen for å treffe litt ulike grupper. Lærarane samarbeider godt, er framoverretta, nytenkande og arbeidar med å argumentere for faget. Arbeidet med å argumentere for faget ser komiteen som svært viktig. Argumentasjonar for faget er ei sentral brikke når ein skal rekruttere, bli synleg, få skuleeigar på bana og spre gode eksempel»

 

 

Fra venstre: Liv Klakegg Dahlin (Høgskolen i Oslo og Akershus), jurymedlem Åsta Rimstad (Høgskolen i Sørst-Norge), Bjørn Edvard Torbo (lærer ved Jessheim vgs.) og Jostein Sandven (Høgskolen Sørsøt-Norge).

 

Besøk oss:

SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen

Fossveien 24 (inngang fra Steenstrupsgate)

0551 Oslo

Postadresse:

PB 2073, Grünerløkka

0505 Oslo

Kontakt oss:

452 31 262

kontor @ kunstogdesign.no

Medlemsservice: 

452 98 609

kontor @ kunstogdesign.no

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean

Kunst og design i skolen

er medlem i SEF

Ansvarlig nettredaktør:

Bibbi Omtveit

 

© 2014 KUA DESIGN
Kristian.andaur@gmail.com