Vinner av årets ildsjelpris:

Drammen vgs.

10.02.2015

 

Årets Formgivingsfagkonferanse gikk av stabelen 9. februar på Høgskolen i Oslo og Akershus. Konferansen var et samarbeid mellom Høgskolen i Telemark, Kunst og design i skolen og Høgskolen i Oslo og Akershus. De tre nominerte skolene til Ildsjelprisen 2015 var Vågen vgs., Drammen vgs., og Stangnes vgs.

 

Vi gratulerer Drammen vgs. med ildsjelprisen 2015! I juryens begrunnelse står det blant annet:

 

"Drammen videregående skole har meget god rekruttering. Skolen legger til rette for den enkelte elev og har bredt utvalg av muligheter for fordypning fra andre studieretninger, blant annet fra realfag. Fagmiljøet i formgivingsfag ved skolen involverer elevene i oppgaveskriving og framdriftsplaner. Formgivingsfagmiljøet ved Drammen vgs. jobber tverrfaglig, der arbeid med digitale medier står sentralt.

 

Buskerud fylkeskommune har som skoleeier bidratt med å legge forholdene til rette med hensyn til skolen utforming og verksteder. Fagmiljøet ved skolen jobber godt med implementering av entreprenørskap, og utvikling og nytenkning av undervisning og vurderingskriterier".

 

Foto: Jørgen Lie Furuholt, Høgskolen i Oslo og Akershus

 

De nominerte skolene ble presentert av Lennart Johansson, daglig leder i Kunst og design i skolen (t.v.). Prisen ble delt ut av Jostein Sandven, Instituttleder for forming og formgiving ved Høgskolen i Telemark (t.h.). Prisen ble tatt imot av Bård Holten og Gro Ebbestad som begge representerte Drammen vgs.

 

Besøk oss:

SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen

Fossveien 24 (inngang fra Steenstrupsgate)

0551 Oslo

Postadresse:

PB 2073, Grünerløkka

0505 Oslo

Kontakt oss:

452 31 262

kontor @ kunstogdesign.no

Medlemsservice: 

452 98 609

kontor @ kunstogdesign.no

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean

Kunst og design i skolen

er medlem i SEF

Ansvarlig nettredaktør:

Bibbi Omtveit

 

© 2014 KUA DESIGN
Kristian.andaur@gmail.com