Forside_120.jpg
Aktuelt
Arrangementer

Utdanningsforbundet inviterer til gratis seminar 3. mars kl 18:00-20:15 i Lærernes hus i Oslo. Eksamen i praktiske og estetiske fag er et av punktene som skal diskuteres. Om du ikke har anledning til å komme kan debatten følges på stream. Les mer.

Den siste tiden har det vært flere innlegg i media om forholdene for håndverket og håndverkere. Snekkermester Torstein Dahl Johansen mener at vi må revurdere vår opplærte kunstige forestilling mellom hode og hender, og mener vi må tilbake til start - barnehage, kunst og håndverk i grunnskole og i familiene. Les mer.

Utdanningsforbundet arrangerer seminar om arbeidslivsfag i forbindelse med fagfornyelsen, 5. mars i Oslo. Les mer.

Flere videregående skoler har i løpet av det siste året kjempet for å bevare utdanningstilbudene ved skolen. Dette gjelder blant annet den studieforberedende linjen kunst, design og arkitektur og det yrkesfaglige løpet design og håndverk. Når linjer legges ned eller reduseres av fylkeskommunen strider dette mot regjeringes politikk. Les mer

3. og 10. februar var det akvarellkurs med Mona Grønstad på Seilet - Huset for kunst og kultur i skolen. Her kan du lese om kurset og se bilder. Les mer

1 / 6

Please reload

fisk.jpg

Vi inviterer til nytt grafikk-kurs med Marianne Karlsen. Hun har lang erfaring med kurs i grafikk både med barn og voksne. Les mer.

25. mars 2020

Kurs i linosnitt

paper-1332015_1920.jpg

Lær hvordan du laget  ditt eget papir og prøv ut ulike teksturer og farger. Les mer.

27. mai 2020

Kurs: Lag ditt eget papir

Besøk oss:

SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen

Fossveien 24 (inngang fra Steenstrupsgate)

0551 Oslo

Postadresse:

PB 2073, Grünerløkka

0505 Oslo

Kontakt oss:

452 31 262

kontor @ kunstogdesign.no

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean

Kunst og design i skolen

er medlem i SEF

Ansvarlig nettredaktør:

Bibbi Omtveit

 

© 2014 KUA DESIGN
Kristian.andaur@gmail.com